laserx kopen

Laser X aanbieding 

laserx

Aanbieding Laser X
Laser X aanbieding gezocht? De goedkope keuze voor een Laser X product, waarmee je in en om het huis zorgt voor een spannend avontuur. Het ideale cadeau om eens achter de beeldschermen vandaan te komen en samen een spannend spel te spelen.

 Laser X biedt de volgende producten aan:
- Laser X Micro set
- Laser X Double set
- Laser X Long Range Blaster 
- Laser X Gaming Tower

Laser X biedt urenlang gameplezier, je kan zowel binnen als buiten met je vrienden lasergamen. Laser X heeft ook geweldige lichteffecten in de guns zodat je elkaar overal kan zien.

Wat is er leuk aan Laser X?
Het is een bijzonder cadeau waar jongens en meiden spannende avonturen mee kunnen beleven. Dankzij de mooie manier waarop het speelgoed in elkaar zit, zo zit er ook een voice coach in die je tips en feedback geeft tijdens het spelen.

Tip: Het speelgoed gebruikt infrarode techniek voor de laserstralen. Dit is niet schadelijk voor de ogen en vormt op geen enkele manier gevaar voor kinderen.

Speel in 2 teams met een onbeperkt aantal deelnemers, om samen de strijd aan te kunnen gaan. Niet via één van de computerspellen op een beeldscherm, maar door elkaar daadwerkelijk op te zoeken. Of door je juist te verschuilen achter een richel of een muurtje, zodat je daarna alsnog je slag kunt slaan.
En met een Laser X aanbieding zorg je er eenvoudig voor dat je daar niet teveel voor betaalt. Je kunt het speelgoed gewoon online kopen en bij je thuis laten bezorgen. Om er de kinderen op een leuke manier mee te verrassen, en ze daarmee weg te lokken bij de beeldschermen waar ze soms aan gekluisterd lijken te zitten.

Te spelen in 2 teams met ieder  10 levens

Met de Laser X aanbieding kies je voor een spel dat de kinderen in 2 teams kunnen spelen, ieder met 10 levens.  Waar de kinderen urenlang met veel plezier mee zullen spelen. Door elkaar uit te dagen en in en rond het huis te ervaren hoe leuk het kan zijn om actief aan de slag te gaan.
De Laser X aanbieding is geschikt voor een onbeperkt aantal spelers, die zich in teams kunnen verdelen. Met een koptelefoonaansluiting, om er ook in stilte met veel plezier mee te kunnen spelen.
Let op: in het laserpistool gaan 3 AAA-batterijen. Die zijn nog niet inbegrepen, zodat je gebruik kunt maken van het merk van je voorkeur.

Aanbieding voor een Double Set
Maak gebruik van een aanbieding voor een Laser X Double Set. Je bestelt op die manier een dubbelset, zonder dat je daar een hoge prijs voor betaalt. Een aantrekkelijke Laser X aanbieding. En hebben vrienden ook de Double set of andere Laser X producten? Je kunt met elke Laser X set of gun deelnemen aan het spel want elk Laser X product kan je met elkaar connecten.
Je kunt online een lasergun kopen, waarmee je ervoor zorgt dat je samen een spannend spel speelt. En een keer niet in de virtuele wereld, maar door met elkaar de uitdaging aan te gaan. En te laten zien wie de beste sluipschutter is of wie erin slaagt om anderen vanuit een onverwachte hoek te benaderen. Een geweldig spel dat populair is bij kinderen.

Meer weten over de Laser X aanbieding voor de Double Set of voor een los pistool? Bestel meteen online of neem telefonisch contact met ons op. Dat kan via + 31 38 20 222 00. 

DEEL DEZE PAGINA MET JE VRIENDEN!

© Copyright EU Shopping Network, Zwolle, Nederland - All Rights Reserved.