laserx kopen

Lasergun kopen

laserx

Laser X kopen

Wilt u een lasergun kopen en met de hele familie lasergamen? Vergeet dan de spelcomputers en beeldschermen, want met dit gloednieuwe speelgoed kunnen de kinderen echt zelf aan de slag. Een spannende Laser X game, die ze samen met hun vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen.

Nadat het spel in het buitenland een grote hit werd, is het nu eindelijk ook in Nederland verkrijgbaar. Laser X maakt gebruik van 100% veilige infraroodtechniek waardoor de pistolen geen enkel risico vormen. Met de Laser X pistolen speel je een spannend spel, waarbij het doel is om de tegenstander te raken.

Een lasergun kopen en benieuwd hoe je dat het best kunt aanpakken?
Je kunt het speelgoed gewoon online kopen, we maken je dat graag zo gemakkelijk mogelijk. Door gebruik te maken van de Laser X Double set, Micro Double set, Long Range Blaster en de Gaming Tower kun je altijd meespelen met je vrienden en vriendinnetjes als zei ook Laser X kopen.
Op de Laser X Double set en Long Range Blaster zit een interactieve voice coach.
Dankzij deze interactieve voice van de Laser X game is het een spannend avontuur, zelfs op het moment dat er even geen anderen in de buurt zijn. Het zorgt voor handige tips en feedback tijdens het spel, om de beste schutter te worden die erin slaagt om de anderen te pakken te krijgen.

De laserguns worden geleverd met een vest. De combinatie van de gun en het vest maakt een spannend spel mogelijk. Door met de gun op het vest te schieten is het mogelijk om punten te verzamelen en kunnen de teams het tegen elkaar opnemen. De Laser X game maakt het bekende lasergamen gewoon thuis toegankelijk.
De Laser X game is op die manier een fantastische keuze voor kinderen die houden van spannende spellen. Normaal zouden ze deze games online en via een beeldscherm spelen, maar nu kunnen ze hiermee in en rond het huis mee aan de slag. En dankzij de Laser X aanbieding waarvan je online kunt profiteren betaal je daarvoor bovendien nooit teveel. Je kunt een lasergun kopen voor een lagere prijs dan in de winkel. 

Laser X game met fullcolour lichteffecten
De Laser X game heeft nog veel meer te bieden. Het spel zorgt er met de fullcolour effecten voor dat er een bijzonder spektakel ontstaat. Overdag als de kinderen het spel samen spelen, maar vooral ’s avonds wanneer het donker begint te worden. De kleuren van de pistolen zorgen er dan voor dat het net lijkt of de kinderen in een computerspel zitten.

Tip: De Laser X game is geschikt voor 2 teams. Dit kan met een onbeperkt aantal spelers, waardoor iedereen mee kan doen. De ideale keuze om meer in en rond het huis te gaan spelen, in plaats van steeds vastgeplakt te zitten aan het beeldscherm waar ze zo graag mee bezig zijn.

Laser X aanbieding
Dankzij de Laser X aanbieding betaal je een zo scherp mogelijke prijs. Je kunt een lasergun kopen of gebruik maken van een set, waar je in de beide gevallen niet te veel voor betaalt. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rij:

 • Laser X Double set kopen
 • Laser X Micro Double set kopen
 • Laser X Long Range Blaster Kopen
 • Laser X Gaming Tower kopen

Je kunt in de beide gevallen rekenen op een snelle verzending naar jouw adres. Op die manier zorgen we ervoor dat je de Laser X game snel in huis hebt. Zodat de kinderen aan de slag kunnen met de laserpistolen. Om op elkaar te jagen en elkaar vanuit een onverwachte hoek te benaderen. Een spannend spel voor in en om het huis, zodat de kinderen oneindig speelplezier hebben. 
Bestel online een lasergun of een complete set, zodat de kinderen de Laser X game kunnen gaan spelen. En meer weten? Bestel meteen online of neem telefonisch contact met ons op. Dat kan via + 31 38 20 222 0

DEEL DEZE PAGINA MET JE VRIENDEN!

© Copyright EU Shopping Network, Zwolle, Nederland - All Rights Reserved.